استاندار تهران غروب پنجشنبه به صورت سر زده بهمنظور عیادت از مادر شهید قربانعلی رخشانی معروف به "ننه علی" که در منزل تنها دختر خود زندگی می کند، حاضر شد و از او عیادت کرد.
به گزارش رجانیوز، شهید قربانعلی رخشانی مهماندوست که در دوران ستم شاهی در هواپیمایی کشوری مشغول به خدمت بود، در حین حمل و پخش اعلامیه های امام خمینی(ره) در شهر اهواز شناسایی و توسط ساواک دستگیر و پس از تحمل شکنجه های بسیار به شهادت رسید و در قبرستان اهواز دفن شد.
این مادر بزرگوار پس از با خبر شدن از شهادت فرزندش عازم اهواز می شود و به مدت یک سال در کنار مزار تنها فرزند پسرش بیتوته می کند.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی به اطلاع امام خمینی(ره) می رسانند که در اهواز مادری به مدت یکسال در کنار مزار فرزند در حال زندگی است در حالی که این مادر ساکن تهران است.
به دستور امام(ره) پیکر این شهید به تهران منتقل میشود و این مادر شهید از سال1357 تا 1378 در بهشت زهرا(س) بر روی مزار فرزندش خانه ای بنا و شبانه روز در آنجا زندگی میکند.
ننه علی در حال حاضر بهدلیل بیماری در منزل دخترش زندگی می کند و در اثر بیماری آلزایمر قدرت تکلم خود را از دست داده است.
استاندار تهران در حاشیه این عیادت در گفتگو با خبرنگار رجانیوز گفت: امروز به برکت زیارت مزار شهدا توفیق پیدا کردیم در منزل مادر شهیدی حضور پیدا کنم که قبلا در مورد او فضایل مهمی را شنیده بودم. در بهشت زهرا(س) سراغ این مادر را گرفتم که دوستان اعلام کردند در منزل دخترشان بستری هستند. ما مشتاقانه به زیارت و عیادت ایشان آمدیم.
تمدن در ادامه گفت: به واقع منزل شهدا و پدر و مادر شهدای گرانقدر ما یک زیارتگاه است و معتقدم خیلی ها که به دنبال گمشده خود می گردند و نیاز به کمک معنوی دارند، باید به زیارت این عزیزان بیایند چرا که آنان امامزادگان حی و زنده ما هستند.
وی خاطرنشان کرد: این اغراق نیست و من به نام و نشان افرادی را سراغ دارم که حاجت داشتند و حتی داخل خانه شهید هم نشدند و در پشت خانه شهید حوائج خود را با یک حالت روحی معنوی عنوان کردند و الحمدالله حاجتشان را هم گرفتند چرا که خانه های شهدا و پدران و مادران شهدا یک شفاخانه است، چه از نظر مادی و چه معنوی و اکنون شما عطر معنویت و نورانیت این مادر حس میکنید.
شهید قربانعلی رخشانی مهماندوست تنها فرزند پسر ننه علی
استاندار تهران در کنار بالین ننه علی
وی با اظهار تأسف از اینکه سینمای ایران در برخی موارد به دنبال لاابالیگری رفته و بعضا افرادی که با دنیای شهید و شهادت و معنویت انقلاب بیگانه بوده اند، در سینمای کشور ما برجسته شدهاند، البته افراد ارزشی هم در سینمای ما بوده و هستند اما تولیدات سینمای ما عمدتا رو به سمتی است که واقعا برای جامعه اسلامی ما زیان آور است، هر چند که در بخش تلویزیون و رسانه ملی خوشبختانه کارهای خوبی ساخته شده است.
وی ادامه داد: مسئولین فرهنگی ما مستحضر هستند خانواده های شهدا در شرایط ویژه ای قرار دارند، به همین خانواده شهیدی را که ما در خدمتشان هستیم، می توانند به عنوان یک ظرفیت دینی و فرهنگی توجه داشته باشند و این کار هنری و خلاق همان چیزی است که مکرر مقام معظم رهبری به آن تاکید دارند.
تمدن با بیان اینکه در دنیای امروز کشورهای غربی یک کشته ای را برای خود درست کرده اند و از آن به عنوان یک جاذبه فرهنگی و ارزشی استفاده می کنند و به آن یک کشته خود می نازند، گفت: این در حالی است که تک تک کوچه های شهر ما مزین به نام مبارک یک شهید است و در هر کوچه خانوادههای شهید زندگی میکنند، آن هم شهدایی که به عشق اسلام و قران به شهادت رسیده اند. اما چرا تولیدکنندگان سینمایی به ساخت چنین سوژه هایی روی نمی آورند.
وی اضافه کرد: من فکر میکنم این مساله به این بر میگردد که نحوه زندگی را آنها نمیدانند، اگر شما در دنیای شهدا و خانواده های معظم آنان تنفس نکرده باشید و در واقع همراز و همراه نبوده باشید، نخواهید فهمید که این دُرّ گرانبها چیست، چرا که این افراد گوهرشناس نیستند.
تمدن در پاسخ به سوال خبرنگار ما که بسیاری از خانواده های شهدای دوران فتنه از اینکه شهدای آنان در غربت هستند و از آنان یاد نمیشود و اینکه بعضی کشته شده های فتنهگر حتی تحت پوشش بنیاد شهید رفته اند و بر روی سنگ مزار آنها کلمه شهید نوشته شده است، گفت : در جریان فتنه یک سری از نیروهای عاشق انقلاب اسلامی جان پاکشان را تقدیم کردند و بلا شک اینها شهدای ما محسوب میشودند. مفهوم شهید در نظام مقدس اسلامی کاملا روشن است و کسی که برای دفاع از کیان انقلاب اسلامی و دفاع از حریم ولایت جان خود را تقدیم کرده، مصداق شهید است.
وی اضافه کرد: مسئولان کشوری بعد از تحقیق و تفحص کسانی را در لیست شهدای فتنه اعلام کردند و برای پاسخ به این سوال شما، باید مروری بر آن تحقیق و تفحص بکنیم اما در اینجا باید با برادر عزیزم آقای اسماعیلی (رئیس بنیاد شهید استان تهران) موضوع را پیگیری کنیم که کسانی که در جبهه فتنه حضور داشتند چگونه زیر پوشش بنیاد شهید و خانواده شهدا رفته اند و حتی بر روی سنگ مزار آنها کلمه شهید درج شده است که حتما نتیجه را پیگری اعلام خواهم کرد.