ترور اساتید هستهای ایران در یک سال اخیر که منجر به شهادت دکتر علیمحمدی و دکتر شهریاری شد گرچه تلخ و حزنانگیز بود اما نشانهها، درسها و برنامههایی را در یک جدول مدون برای ما ترسیم میکند که اگر بتوانیم طبق آن وارد عمل شویم تا حدود زیادی جبران مافات کردهایم و از حوادث مشابه در آینده نیز جلوگیری خواهد شد.
نشانهها
1- مهمترین نشانهای که از ترور اساتید هستهای کشورمان پیداست، ضعف دشمنان و روآوری آنان به خشونت و ترور است. آنان پس از آنکه در میدان علم و منطق در برابر ملت ایران شکستند و با تمسک به انواع تحریمها و کینهها نتوانستند حتی خمی به ابروی ملت ایران بیاورند، اکنون برای آنکه بتوانند مانع غنیسازی فکری در ایران شوند، فکرها را با گلوله و بمب ترور میکنند و میکشند.
2- رو شدن دست اسرائیل در تحرکات تروریستی داخل ایران یکی دیگر از نشانههایی است که برنامهریزی صهیونیستها در سیستم جاسوسی و صدور جاسوس را اثبات میکند. اخیراً مائیر دگان رئیس سابق موساد هم گفته است که اسرائیل قصد حمله به ایران را ندارد و این پیامی است که فقط در ظاهر لطیف اما در باطن نشانههایی از توطئههای پنهان آنان را جلا میدهد تا در غیبت جنگافروزی آشکار، ترورها طراحی و پیگیری شود.
3- جنگ پنهان یا زیر پوستی صهیونیزم با ایران و اسلام نشانه دیگری است که به طور جدی برنامهریزی شده است. چنانکه اکنون شاهد آن هستیم که پس از انجام ترور اساتید هستهای کشورمان، مقامات بلندپایه اسرائیل رسماً اعلام میکنند که این ترورها کار نیروهای ما بوده است. معنای این عمل غیر از این نیست که آنان جنگ با ایران را آغاز کردهاند منتها در سطوح پنهان و با شیوههایی نظیر ترورهای آشکار.
درسها
1- اولین درسی که میتوان از این ترورها فراگرفت همانی است که رهبر معظم انقلاب طی دیدار اخیرشان در جمع مردم پرشور قم در باب دشمنشناسی توصیه فرمودند.
در بخشی از آن بیانات آمده بود: «وقتى دشمن در مقابل ما به شدت دندان نشان میدهد، ما باید احساس کنیم که پس توانایىهاى ما بالاست؛ میتوانیم به این دشمن ضربه بزنیم.» «باید بیدار باشیم. همه باید بیدار باشند. نمیخواهیم و نباید بالش نرم زیر سرمان بگذاریم، براى خودمان لالایی بخوانیم؛ هى بگوئیم دشمن شکست خورد، دشمن ضعیف است.» البته ناگفته نماند که طبق مبانی اصولی سیاست، مبادرت به ترور نشانه ضعف عمیق یک کشور یا رژیم و دولت است؛ اما اینکه عدهای با اعمال جاسوسی تصمیم به ترور اساتید هستهای ما گرفتهاند، این درس بیدارباشی برای ماست که برای خودمان لالایی نخوانیم.
2- دومین درس را با یادآوری یک حکایت عنوان میکنیم. گویند دزدی بود که به هر خانهای میرفت پس از دزدیدن در حد توانش، از شدت حسادت برای آنکه صاحبخانه را همچون خویش از داشتن اسباب و اثاثیه براق و زیبا محروم کند، آتشی در خانه میافکند و آن خانه را به خاکستر تبدیل میکرد. عاقبت نیز همین حسادت و شیوه کار موجب شناسایی او شد. چنانکه یک روز پیتهای پر از نفت در حیاط خانهاش، موجب آتشسوزی خانهاش شد و وقتی اهالی محل برای کمک به سراغ او آمدند، انباشت وسیلههای براق و زیبا را در آنجا مشاهده کردند و فهمیدند که صاحب این خانه همان آتشگر آبادی است.
حال اگرچه انباشت سلاحهای جنگی و کشتار جمعی در خاک اسرائیل و امریکا و کشورهای سلطهطلب، دست آنان را برای آزادیخواهان رو کرده است و عاقبت نیز همین انباشت مهمات موجب سوختن خودشان در آتش میشود، اما لااقل پیش از این واقعه خوشایند باید مراقب این دزدها بود و بدانیم که آنان در ربودن گنجهای یک ملت، در حد توان میدزدند و اگر نتوانند بدزدند، از شدت کینه و حسادت مابقی را میکشند و با ترور میسوزانند آن مغزهای غنی و فکرهای روشنی که نمیتوانند از خود داشته باشند.
برنامهها
در باب برنامهها به قدری مسئله وسیع است که شاید نیاز به یک حلقه بزرگ باشد تا ابعاد زیر که گوشهای از آن وسعت است در شعاع آن دایره ردیابی شود.
1- دفاعی: دفاع در برابر حمله؛ دفاع در بعد سختافزاری و نرمافزاری؛ دفاع و تقویت تجهیزات دفاعی مانند یک سپر در برابر تشعشع عملیاتهای تروریستی.
2- امنیتی: به معنای تقویت سیستمهای ضدجاسوسی؛ سیستمی که بتواند امنیت را در سطوح آشکار، پنهان و نیمه پنهان تأمین کند و چتر نفوذناپذیری باشد در برابر باران اسیدی.
3- اطلاعاتی: کسب اطلاعات از اقدامات و برنامههای آینده درندگان جامعه جهانی. بستن حفرههای اطلاعاتی برای آنکه بتوان پاتک مقتدرانهای را پیش از تک دشمنان عملیاتی کرد.
4- مرزی: انسداد مرزها و جلوگیری شدید از ورود تروریستها به داخل کشور. این کوششی است که اگر گسترده و فراگیر نباشد همچون یک سد سوراخ میماند.
5- حفاظتی: حفاظت از نخبگان علمی و اجرای این امر به وسیله سیستمهای مستقیم و غیرمستقیم. حفاظتی آشکار و پنهان از راه نزدیک و دور.
6- حقوقی: اقامه دعوا در مجامع و دادگاههای بینالمللی در عین آنکه میدانیم کمتر واکنش قاطعی را نشان خواهند داد. حداقل فایده این عمل تأثیرگذاری در سطح افکار عمومی است.
7- تهاجمی: این نیز مورد مهمی است که تروریستها با اعمال ناشایست خود هرگونه اقدامات احتمالی ایران را مشروع و موجه کردهاند؛ از این رو جمهوری اسلامی میتواند این حق را برای خود قائل باشد تا اگر صلاح دانست پس از قصاص عاملین از آمرین ترورهای اخیر نیز انتقام گیرد و محکم و با شجاعت در جنگ پنهانی که تروریسم دولتی تحت حمایت لابیهای صهیونیستی و نظام سلطه به راهانداخته، ظاهر شود.
نکاتی که در سطور بالا ذکر شد به این معنا نیست که تاکنون در این زمینهها هیچ اقدامی صورت نگرفته است و اکنون پس از ترور اساتید هستهای و نقش آشکار رژیمصهیونیستی باید به این نکات توجه داشت. خیر بلکه باید یادآور شد تا امروز جمهوری اسلامی اقدامات شایستهای را در ابعاد مختلف برای مقابله با خصومتها و خباثتهای دشمنان تحقق داده و در این زمینه برنامهریزی دقیقی کرده که توانسته شبکههای جاسوسی موساد و سیا را رصد کند و همچنین بسیاری از عوامل نفوذی آنان را در خاک ایران منهدم کند؛ دستگیری عامل مستقیم ترور دکتر علیمحمدی طی روزهای اخیر شاهدی بر این ادعا است.
این مطلب که فقط چند خانه از یک جدول هزار خانهای را پر کرد، از آن جهت مهم و قابل توجه است که تأکید موکدی بود بر انجام اقدامات ضروری و تکراری از نوع تکرارهای بیانقضا.